Henkilö- ja muotokuvaus

Henkilökuvausta lapsikuvauksista malli- ja glamourkuvauksiin – Turku

Ihmisen kuvaaminen on aina mielenkiintoista ja haastavaa. On tärkeää saada kuvattavan persoona esiin. Useimmiten siihen auttaa rennon tunnelman luominen. Henkilökuvaus voidaan toteuttaa niin studiossa kuin halutussa miljöössä. Kuvauksissa voidaan hyödyntää studiovalaistuksen lisäksi mukautettua luonnonvaloa. Teen henkilökuvauksia sekä yksityis- että yritysasiakkaille Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomessa.

Kuvauksen teemalle ei ole rajoja – vauva-, lapsi- ja perhekuvien lisäksi teen muun muassa malli- ja glamourkuvausta sekä matrikkeli- ja yritysten henkilökuntakuvauksia. Henkilö voidaan ikuistaa myös vaikkapa oman ammattinsa tai rakkaan harrastuksensa parissa.

Muotokuvaus

Muotokuva ikuistaa henkilön ja tämän persoonan tyylikkäästi. Se on myös erinomainen ja varmasti yksilöllinen lahjaidea merkkipäiväänsä viettävälle. Muotokuvaksia teen studiossa tai muussa asiakkaan toivomassa ympäristössä. Studiokalustoni liikkuu tarvittaessa mukanani.

Valokuvaaja Jaana Kotamäki – persoonallista henkilö- ja muotokuvausta Turun ja Varsinais-Suomen alueella, katso yhteystiedot »

Ota yhteyttä »